En samling til besvær,..... eller glede!

I 12 års alder begynte jeg så smått og fotografere. Filmesken ble forskiktig åpnet og filmen (126) satt i kameraet (Agfa). Lokket på filmesken ble så tapet igjen og lagt på loftet.
Nesten 36 år senere blir dene filmemballasjen hentet ned igjen og er nå en del av min etterhevrt så brede fotorelaterte samling.
Man kan spørre seg om denne "galskapen" det er å samle er av genetisk eller miljømessig karakter, men i hvertfall føler jeg at "en ring er sluttet" når disse tingene etter hvert havner i et nettmuseum (http://www.mycollection.no/)
Når jeg samtidig driver firmaet Arkivprodukter AS, (www.Arkivprodukter.no), der nesten alle museer i Norge er kunder, så kan man vel si at livsstil, hobby og jobb er blitt ett.

søndag 28. februar 2010

Nikon brosjyresamling


Nå er endelig Nikon brosjyrene lagt ut på http://www.mycollection.no/. med noe info. Denne samlingen viser Nikons utvalg av kameraer og utstyr gjennom de siste 50 år.

Dette er ingen komplett oversikt, da jeg fremdeles "mangler"en rekke brosjyrer, men er en bra start med ca 170 forskjellige eksemplarer. Resten av brosjyrematriellet fra andre leverandører kommer etter hvert.

2 kommentarer:

  1. Bra jobbet bruttern. Litt av en jobb du har gjordt :-)

    SvarSlett
  2. Desverre er denne nettsidet lagt " i dvale" da den er blitt hacket

    SvarSlett